Mölndal Megashopping

Vinn 10 000 kronor att handla för i innerstaden och gallerians butiker. Handlar du för 400 kronor eller mer vid ett tillfälle under perioden 26 januari–24 februari har du chans att bli den lycklige vinnaren som under en timma får sätta sprätt på hela beloppet. Dragningen sker inne i gallerian lördagen den 24 februari.

Såhär deltar du i tävlingen:

  1. Handla eller ät för minst 400 kronor på någon av innerstadens eller gallerians butiker, caféer eller restauranger för att få en talong.
  2. Skriv dina personuppgifter på talongen och lägg i tunan som står på våning 2 inne i gallerian. Tävlingen pågår tills alla talonger är slut.
  3. Vinnaren lottas inne i gallerian lördag 24 februari kl. 12.00. För att kunna vinna måste du närvara vid dragningen och ha med giltig id-handling (legitimation, körkort eller pass).
  4. Vinnaren har därefter en timma på sig och måste handla i minst två butiker i gallerian och två butiker i innerstaden. Vinstbeloppet får inte gå till att köpa spel, alkohol, tobak eller presentkort.
  5. Eventuella returer ersätts med presentkort i respektive butik. Det går alltså inte att lämna tillbaka varor mot pengar.


Välkomna och lycka till önskar Mölndals innerstad och Mölndal Galleria!