Scandic Mölndal

Nyrenoverat hotell 2018. Här bor du bra, med lagom avstånd från stress och stadsbuller. Har det varit en lång dag kan du varva ner i gymmet eller drömma dig bort i en varm bastu eller jacuzzin. Med parkering för våra gäster och smidig kommunikation till såväl Liseberg som Svenska Mässan har vi en bra utgångspunkt för både familje- och affärsresan. Vi arrangerar effektiva möten, stora som små. I vår nya restaurang kan du ta en välförtjänt paus eller knyta ihop en händelserik dag med god mat och dryck.

Till vår restaurang välkomnas gäster till frukost, lunch och middag i en ombonad, trivsam och modern miljö. Umgås i grupp och testa våra informella sharing-middagar, häng i baren där det serveras ett utbud av lokala ölsorter eller njut av ett glas vin i den inbjudande loungen. Kökets fokus ligger på kvalitativa råvaror både i form av kött, fisk samt ett grönt utbud. Här samsas tillfälliga rätter med våra klassiker och moderna vegetariska rätter.

Konferens, utbildningar eller ett rum för intervjuer! Vi har fräscha och moderna lokaler för grupper upp till 150 personer som passar alla.

Välkommen!

Öppettider

Receptionen:  

dygnet runt, alla dagar

Telefon

Adress

Hemsida

Mail