Anina

I Aninas sortiment finner du kläder och accessoarer för den lite mognare, modemedvetna kvinnan som vill se pigg och lite tuff ut. Vi har damkläder för alla tillfällen, både vardag och fest, från svenska, engelska, amerikanska och tyska leverantörer. Vi är uppskattade för våra lättskötta plagg som kan kombineras på många olika sätt. Byxor som går upp i midjan och toppar som tar hänsyn till figuren är riktiga storsäljare. I butiken finns kläder upp till storlek 48, även 20-serien, vilket ger stor valfrihet oavsett figur.

Det ska vara en upplevelse att handla. Därför är personalen på Anina måna om att erbjuda personlig service och har ett bra öga för vilka plagg och färger kunden klär i, känner man att man trivs i ett plagg är det oftast rätt färgmässigt. De flesta av Aninas varumärken finns inte i så många butiker här i Göteborgsområdet, det gör att butiken även har en del långväga kunder och många stamkunder.

Att få serva kunden, vara smakråd och hitta det kunden verkligen trivs i är alltid lika roligt. Anina är den personliga butiken med den personliga servicen.

Välkommen!

Öppettider

Mån-Fre:  

10:00–18:00

Lördag:  

10:00–15:00

Söndag:  

Stängt

Telefon

Adress

Hemsida

Mail