Fot & Friskvård

Välkommen till Fot och Friskvård!
Åsa Fridebo som driver kliniken erbjuder Medicinsk fotvård för alla typer av fotbesvär såsom nageltrång, liktornar, hälsprickor, förhårdnader samt svamp på naglar eller fötter. Fotvård är viktigt för alla, inte bara sjuka och skadade fötter. Det är bra att regelbundet låta en professionell fotterapeut behandla fötterna, innan problem uppstår.

Ge dig själv en stunds avkoppling och en professionell djupgående klassisk svensk massage av rygg, axlar, skulderblad och nacke samt överarmar eller efter eget önskemål. Är du gravid får du ligga ner på mage på en specialbänk för gravida, där även magen får plats på ett behagligt sätt!

Hos Åsa kan du även få en Fot- och underbenmassage som löser upp spänningar i fot och underben och sätter i gång blodcirkulationen. En skön stund för dig som står och går mycket.

Åsa är utbildad diplomerad Medicinsk Fotvårdsterapeut hos Axelsson Institut 2019 och diplomerad massör hos Medicinsk Hälsocenter 1997.

Bokning går bra att göra via BokaDirekt, sök på Fot och Friskvård hos Frisörerna eller ring så hjälper Åsa dig att boka en tid som passar.

Öppettider

Måndag:  

08:00–18:00

Tisdag:  

09:00–19:00

Ons–Tor:  

08:00–18:00

Fredag:  

08:00–17:00

Lördag:  

1 ggr/mån

Söndag:  

Stängt

Telefon

Adress

Brogatan 18 (hos Frisörerna Backström)

Hemsida

Mail