Megaloppis 2024

Succén från förra året är tillbaka! Välkommen till en stor härlig megaloppis som täcker stora delar av Mölndals innerstad, längs Brogatan samt på Mölndals torg.

Konst’ig runda

Mölndals innerstad bjuder in till sin årliga konstafton. Torsdag 2 maj ställer tretton konstnärer ut i våra butiker. Kammarkören uppträder. Välkomna!

Gröna drömmar mitt i stan

En inspirationsdag om trädgård med lokala aktörer. Kom till Mölndals torg för att byta växter med andra, handla närproducerat och ekologiskt, ställa frågor och plocka upp tips från experterna. Till exempel kan du lära dig binda bukett eller se hur man bygger ett insektshotell. För de yngre finns både ponnyridning och liten traktor att sitta i. Dessutom scen med uppvisningar och gröna råd, samt fröer, knölar och blommor till försäljning.

Påskafton på torget

Påskafton är barnens dag. På torget blir det ansiktsmålning, hoppborg, musik, fotografering och godisutdelning. Kl 11–14 pågår kalaset.

Mölndal Megashopping

Vinn 10 000 kronor att handla för i innerstaden och gallerians butiker.

Handlar du för 400 kronor eller mer vid ett tillfälle under perioden 26 januari–24 februari har du chans att bli den lycklige vinnaren som under en timma får sätta sprätt på hela beloppet. Dragningen sker inne i gallerian lördagen den 24 februari.

Tomtebesök x 4

Ta med barnen, träffa Tomtemor och Tomtefar på Mölndals torg! Det blir musik, glögg och pepparkakor. Mellan kl 11–14 är de på plats och tar emot önskelistor, fyra lördagar i rad: 2 december, 9 december, 16 december samt 23 december.

Julgranständning

Kom i julstämning! Torsdag 30 november samlas vi på torget för traditionsenlig grantändning. Hela programmet lyder:

Halloween på torget

Spökbesök, musik och ansiktsmålning blir det när Mölndal firar Halloween. Lördag 28 oktober är det dags, kl 11–14 på Mölndals torg. Kom om du vågar!

Mölndal Galleria 5 år

Mölndal Galleria fyller fem! Detta firas med en hel dag av aktiviteter: ansiktsmålning, jubileumsfrisyrer, hoppborg, byggskola, uppträdanden och författarbesök. Lördag 30 september är datumet. Jubileumskalaset arrangeras av gallerian i samverkan med NCC och Mölndals innerstad.

Värderingsdag med Peder Lamm

Passa på att kika i gömmorna hemma efter bortglömda skatter i sommar. Lördag 26 augusti gästas nämligen Mölndals torg av antikexperten Peder Lamm som värderar föremål mellan 11–14. För de yngsta årgångarna kommer det att finnas ett tåg att åka på. Missa inte!