Lekia

Lekia

BARN & LEK

Nu har Mölndal Centrum blivit ännu lekfullare

Lekia är den lite annorlunda leksaksbutiken som lockar kunder från hela Göteborg. Nyligen flyttade hela leksakseldorado till torget mitt i Mölndal Centrum för att kunna erbjuda ännu mera lekglädje.

Efter flytten är det ännu fler som hittar till butiken. Sortimentet har utökats och man blir verkligen glad av att gå in i den nya butiken. Att ingå i Lekia ger butiken frihet att välja vilket sortiment de vill ha. Ambitionen är att erbjuda leksaker du inte hittar överallt. Personalen besöker mässor regelbundet, går mycket på känsla och är lyhörda för vad kunderna vill ha. Titt som tätt frågar kunderna efter något nytt och då gäller det att hämta hem det så fort det bara går.

I den här branschen kommer trenderna snabbt, kan skifta över en dag och det händer något hela tiden. Pippi, Barbie, LEGO, Monopol och Den försvunna diamanten är förstås alltid i ropet, medan Turtles kommer och går. Särskilt inne just nu är kickbike och Super 5-kamp.

Att ha en god anda, ett bra sortiment, se kunden och vara tillmötesgående är jätteviktigt för Angela och hennes medarbetare. Bara en så enkel sak som att slå in alla presenter gör mycket för kundupplevelsen.

Tips: Vi har mängder med populära kalaspresenter från 70 till 100 kronor. Letar du efter Lundby dockskåp? Vi har dem!

Välkommen in!

Lekia logo

Öppettider

Mån–Fre:

10:00–19:00

Lördag: 

10:00–16:00

Söndag: 

11:00–16:00

Telefon

Adress

Brogatan 6, 431 30 Mölndal

Hemsida

Mail